Voor het project in Colombia zoeken wij donoren voor de volgende programma’s

Voetbalproject uitgevoerd volgens de methode van Colombianitos www.colombianitos.org een zeer bekende en gerespecteerde organisatie in Colombia. En een Engels taalproject uitgevoerd door AIESEC een wereldwijde jongerenorganisatie op het gebied van uitwisselingsstudenten.

Colombianitos

Colombianitos brengt 2 werelden samen, sport en normen en waarden. Door hun speciale programma leren zij kinderen normen en waarden die niet enkel in sport belangrijk zijn maar ook in het dagelijks leven zoals respect, eerlijkheid, vriendschap, tolerantie en eerlijkheid in het spel. Op deze manier leren de kinderen door te spelen en te sporten. Een prachtig initiatief waarvoor wij nog donoren zoeken.

AIESEC

Wereldwijde organisatie die studenten van over de hele wereld in contact brengt met stage adressen. Zij zijn aanwezig in 110 landen en werken samen met 2100 universiteiten. Zij zijn werelds grootste jongeren organisatie. Met als doel; het hebben van een positieve inbreng op de samenleving wereldwijd.

AIESEC biedt een project aan dat voorziet in Engelse les. Engels is voor jongeren een belangrijke taal om te leren. Dit biedt hen meer kansen bij het zoeken naar een baan of bij scholing op hoger niveau. Voor dit project zoeken wij nog donoren.